Tota l’actualitat d’Arrels Advocats

Arxivada una querella contra una regidora per injúries contra els cossos de seguretat – David Aranda

Sobresseïment-injúries-CFSE-per-publicar-1

Arxivat un procediment contra una regidora de l’Ajuntament de Barcelona per un delicte d’injúries contra els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat de l’article 504.2 de Codi Penal.

El Jutjat d’Instrucció número 29 de Barcelona ha decidit finalment arxivar la querella contra una regidora de l’Ajuntament de Barcelona acusada d’injúries contra els cossos i forces de seguretat de l’Estat. La querella es va interposar inicialment per diverses organitzacions policials com a conseqüència que aquesta regidora qüestiones els protocols policials enmig del ple, en referència a la mort de sis persones en un operatiu policial, alhora també per la crítica al funcionament de la Guàrdia Urbana de Barcelona respecte el col·lectiu de venedors ambulants.

El jutjat, fa seus els arguments que vam plantejar, entenent que aquestes manifestacions es trobaven emmarcades dintre de l’ús de la llibertat d’expressió i la crítica política pròpia de l’activitat d’un consistori, per la qual cosa no es podien perseguir penalment aquestes expressions. Alhora, també va acceptar la nostra tesis respecte les organitzacions querellants, les quals no tenien la consideració de perjudicats del delicte i, per tant, no podien constituir-se com acusació particular en el procediment.

Trobareu ambdues resolucions a continuació:

Document

Els nostres horaris

Connecta amb nosaltres

Toll Free
1-885-245-45635
New York
1-455-245-45623
Toronto
1-657-544-45623