Bloc i actualitat
384
page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,page,page-id-384,bridge-core-1.0.5,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Bloc i actualitat

Tota l’actualitat d’Arrels Advocats

Eduardo Cáliz: “En aquests moments a Catalunya hi ha 43 presos polítics”. Xavier Graset conversa amb Eduardo Cáliz, advocat d’Alerta Solidària.

David Aranda ens parla de les filtracions de l’Operació Judes: “Hi ha persones que han estat a la presó per una interlocutòria nul·la”.

Educardo Cáliz ens explica alguns dels casos dels detinguts postsentència, que denuncien maltractaments: “Se’ls acusava de resistir-se violentament a una detenció quan cap dels agents estava lesionat i ells, sí.”

Parlem amb l’entorn dels empresonats per l’Operació Judes: “Tenen ganes de demostrar la seva innocència”

Entrevista a David Aranda, advocat d’Alerta Solidària: “El dret de reunió i manifestació és sagrat”. Xavier Graset conversa amb David Aranda, advocat d’Alerta Solidària.

Núria Tarrés, mare de l’activista Adrià Carrasco que va haver de marxar a Bèlgica, ha recollit la conversa amb dos dels detinguts en l’operació Judes que estan en llibertat. I hem conegut les darreres novetats dels 7 activistes empresonats amb David Aranda.

Entrevista a Eduardo Cáliz, advocat. Amb ell abordem la situació repressiva que viu Catalunya arran del procés independentista i fem un repàs a algunes qüestions com la llibertat d’expressió i la manca d’independència del poder judicial espanyol.