LAURA RODRÍGUEZ MURCIANO

LAURA RODRÍGUEZ MURCIANO

 

Advocada laboralista, Graduada en dret per la Universitat de Barcelona, on té la menció en Dret Laboral i de la Seguretat Social i Diplomada en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra. Igualment ha cursat el Màster de l’Advocacia i un Postgrau en Gènere i Igualtat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Exercent al I·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona des de l’any 2016 abans exercia sota el Col.legi de Graduats Socials de Barcelona des de l’any?

 

Com a formació complementària, l’any 2017, va realitzar Curs d’Intervenció Social en Violència de Gènere i un curs com a Tècnica en Plans d’Igualtat per a empreses. L’any 2014, es va formar com a Tècnica i formadora en Igualtat de Gènere a la universitat Antonio Nebrija de Madrid. L’any 2014 va realitzar el VIII Curs d’Anàlisi Feminista del Dret a la Universitat de Barcelona i el curs de “Prevención y Tratamiento de las Violencias Basadas en el Género en el Ámbito Laboral”. L’any 2011, va rebre Capacitació en Dret Internacional Humanitari i Drets Humans per l’Associació Catalana per la Pau i International Action for Peace.

 

La majoria de la seva vida laboral, s’ha dedicat a la branca de dret laboral i en específic, a la defensa de les persones especialment vulnerables i víctimes de la precarietat, com ara, les Treballadores de la llar on ha treballat intensament, i fins i tot ha redactat guies informatives per a les institucions, o bé, en l’elaboració de Plans d’Igualtat en entitats i empreses.

 

Igualment, també es dedica a la defensa del Dret Internacional Humanitari. Els anys 2011-2012 va coordinar un projecte de defensa de Drets Humans, a Colòmbia, en el marc del conflicte armat que en aquell moment esdevenia en el país, tot fent feina a terreny en intermediació amb exèrcit i població civil. I fins a l’actualitat ha realitzat de formadora en aquest marc i en projectes jurídics en la nova etapa de postconflicte colombià.

 

Actualment és lletrada i professora associada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

657 48 40 76

laura@arrelsadvocats.cat