Tota l’actualitat d’Arrels Advocats

Arrels Advocats SCCLP i Esplais Catalans signem un acord de col·laboració per l’assistència jurídica a l’entitat.

espalda-t

Anunciem que Arrels Advocats SCCLP i Esplais Catalans, entitats coincidents en valors de transformació social, promoció de la igualtat, la solidaritat, la llibertat, la participació i els drets dels infants, signem un acord de col·laboració per l’assistència jurídica a l’entitat.

Esplais Catalans és una associació d’esplais laica i progressista que treballa des del voluntariat per a la transformació social. Per Esplais Catalans, l’esplai esdevé una escola de ciutadania per a infants, joves, famílies, monitores i monitors; una forma d’educació popular. Esplais Catalans és el resultat de la voluntat dels esplais i de les persones membres de comptar amb espais d’intercanvi, d’aprenentatge i d’acció conjunta. Esplais Catalans fa promoció de la igualtat, la llibertat, la participació associativa, l’educació ambiental i els drets dels infants.

Arrels Advocats és un despatx multidisciplinàri compromès amb la justícia social que treballa per la defensa dels drets de les persones. És per això que vetllem per treballar amb transparència i honestedat, oferint en tot moment al client la solució més adequada i eficaç, amb els més alts nivells de professionalitat, qualitat i immediatesa. Estudiem cada assumpte detalladament per tal d’entendre i conèixer els objectius i necessitats que es busquen en cada cas i poder així defensar adequadament els interessos que ens han estat confiats.

Tota la informació d’Esplais Catalans al seu Web

Tota la informació d’Arrels Advocats al seu Web

Els nostres horaris

Connecta amb nosaltres

Toll Free
1-885-245-45635
New York
1-455-245-45623
Toronto
1-657-544-45623