test

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Malgrat que avui, enmig de la pandèmia de la COVID, encara no podem gaudir plenament dels carrers plens de parades de roses i de llibres, volem fer una petita aportació literària amb recomanacions d’alguns llibres per comprar i llegir aquest Sant Jordi. Bona diada a tots i totes!

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="2/3"][vc_separator type="normal"][vc_text_separator title="David Aranda" border="no"][vc_column_text]Llibres, tribunals de justícia i sistema penal Cinc llibres (imprescindibles) per entendre el sistema penal. Recomanacions de David Aranda.

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="2/3"][vc_column_text][Multes durant l’Estat d’Alarma] El "Real Decreto 463/20" mitjançant el que es declara l’Estat d’Alarma davant l’emergència sanitària pel #COVID19 no conté règim sancionador. Es remet a la llei d’Estat d’Alarma de 1981, que alhora fa referència a la llei vigent.

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Arrels Advocats Arrels Advocats SCCLP ha demanat a la degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, durant el temps que duri l’estat d’alarma i les mesures acordades mitjançant el Real Decreto 463/2020 de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, la suspensió de les quotes col·legials, i en cap cas l’ajornament.

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Arrels Advocades i el Sindicat de Llogaters i Llogateres de Catalunya, units en uns valors coincidents respecte l'impuls dels drets a l'habitatge, hem signat un conveni de col·laboració per assumir la defensa jurídica en matèria penal i antirepressiva.

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Interrogants habituals respecte el padró municipal: Qualsevol persona s’hi pot inscriure amb independència de la seva situació administrativa? Què passa si no es disposa de cap contracte d’arrendament? Entre d’altres. 

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Anunciem que Arrels Advocats SCCLP i Esplais Catalans, entitats coincidents en valors de transformació social, promoció de la igualtat, la solidaritat, la llibertat, la participació i els drets dels infants, signem un acord de col·laboració per l'assistència...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1575307574428{margin-top: 20px !important;}" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Eduardo Cáliz, d’Arrels Advocats, porta el cas de la Ruth, l’activista de l’Hospitalet de Llobregat que ha passat una setmana en presó preventiva després de participar en una manifestació antifeixista.de finals de març contra un acte de VOX a Barcelona. Va sortir en llibertat després de dipositar 6.000 euros de fiança.

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1575307574428{margin-top: 20px !important;}" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Els mitjans de comunicació han tingut un paper clau en la creació del relat fictici sobre “la violència”. Per tant, el judici no pot analitzar-se separadament del context mediàtic que l’ha condicionat i molt. 

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" css=".vc_custom_1575307574428{margin-top: 20px !important;}" z_index=""][vc_column width="2/3"][vc_column_text]Entrevista radiofònica sobre l’estat actual de la llibertat d’expressió a les xarxes socials. Ahir, dia 27 d’abril, vaig tenir el plaer de participar del programa d’actualitat de Ràdio Granollers en el qual se’m va entrevistar per a parlar sobre l’estat de la llibertat d’expressió a les xarxes socials, arrel de la taula rodona que s’organitzava per aquella mateixa tarda. En el programa vam poder parlar dels recents procediments penals per delictes tals com les injúries a la corona, l’enaltiment del terrorisme, els delictes d’odi o les injúries contra els cossos i forces de seguretat.