Àrees de treball – Administratiu
857
page-template-default,page,page-id-857,bridge-core-1.0.5,,qode-page-loading-effect-enabled,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Àrees de treball – Administratiu

ADMINISTRATIU

 

L’administrativa és la branca del dret que té per objecte regular l’organització, els mitjans i l’activitat de les administracions públiques, així com les relacions jurídiques entre aquestes i els ciutadans. Són múltiples les situacions en què com a ciutadanes i ciutadans ens podem veure relacionades i relacionats amb l’administració, la qual cosa ens porta a haver de recórrer a un/a especialista per tal de defensar els nostres interessos o bé per assessorar-nos.


 

És per aquesta raó que des d’Arrels Advocats prestem els següents serveis:

 

  • Tramitació d’expedients sancionadors iniciats per l’administració, com per exemple multes de trànsit, multes d’ordenances del civisme i altres.
  • Redacció d’al·legacions.
  • Interposició de recursos contenciosos administratius de totes les àrees del dret administratiu i davant totes les instàncies jurisdiccionals, tant unipersonals com col·legiades.